ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
apentomwseis

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα παράσιτα είναι κάτι περισσότερο από ενοχλητικά. Μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς κινδύνους στην υγεία και την περιουσία σας.

Εμείς στην εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΡΤΑΧΑΣ είμαστε μια οικογένεια. Προέκταση της είναι οι πελάτες μας. Είναι υποχρέωσή μας να μην επιτρέψουμε στα παράσιτα να εισβάλουν στο χώρο σας.

Επιλέγουμε την σωστή μέθοδο εφαρμογής τόσο από επιστημονικής άποψης όσο και αποτελεσματικότητας παρέχοντας ανάλογη εγγύηση.

Στόχος μας το άριστο αποτέλεσμα με την χρήση ακίνδυνων, ασφαλών και εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η επιλογή της μεθόδου καθορίζεται από παράγοντες που αφορούν στο είδος της προσβολής, το χώρο και τις συνθήκες περιβάλλοντος.

Πολλές φορές η καλύτερη και αποτελεσματικότερη μέθοδος αντιμετώπισης των παρασίτων δεν είναι ένας υπολειμματικός ψεκασμός ή η χρήση κάποιου σκευάσματος, αλλά η παρεμπόδιση τους από το να εισέλθουν στο χώρο μας με μηχανικούς τρόπους (σφράγισμα πιθανών εισόδων, αποτροπή ύπαρξης πληθυσμών).