ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Τι είναι ο βιοκαθαρισμός;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ο ορισμός Βιολογικός καθαρισμός δηλώνει την συλλογή και απομάκρυνση των αλλεργιογόνων μικροοργανισμών με μηχανικό τρόπο χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Ο Βιολογικός καθαρισμός δεν είναι μόδα! Είναι ανάγκη για καθαρό και υγιές περιβάλλον είτε βρισκόμαστε στο σπίτι, είτε ξαπλώνουμε στο κρεβάτι μας, είτε καθόμαστε στον καναπέ μας! Η ύπαρξη υψηλού μικροβιακού φορτίου σε μοκέτες, χαλιά, καναπέδες και κυρίως στρώματα αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός.

 

ΚΑΔΟΣ ΝΕΡΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΙΟ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

 

ΚΑΔΟΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΒΙΟ- ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ σε διπλό στρώμα ύπνου. Στον κάδο αυτό που είναι ορατό σε λευκό – γκρι παχύ χρώμα και βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια νερού είναι τα ΑΚΑΡΕΑ με τα αβγά τους και τα περιττώματά τους.

 

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ;;;

 

Ο αριθμός των ακάρεων σε ένα στρώμα 5ετίας μπορεί να είναι μεγαλύτερος από 5.000.000 άτομα…!

Τα στρώματα, οι μοκέτες και τα χαλιά είναι αγαπημένος βιότοπος των αλλεργιογόνων ακάρεων. Τα ακάρεα είναι μικροοργανισμοί οι οποίοι τρέφονται αποκλειστικά με νεκρά κύτταρα ανθρώπινου σώματος και ενοχοποιούνται για αλλεργικές αντιδράσεις στον άνθρωπο (άσθμα, παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες πονοκέφαλοι, αϋπνίες, ατονία, κόπωση, κατάθλιψη κλπ). Τα περιττώματα τους, όταν εισπνέονται ή όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα, είναι αυτά που προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα κ.α.

 

Το σύστημα καθαρισμού στρωμάτων μας, αφαιρεί ακάρεα, νεκρά κύτταρα ,τρίχες, σκόνη, γύρη και οποιοδήποτε αλλεργιογόνο στοιχείο από το στρώμα. Οι συσκευές βουρτσίζουν και τινάζουν δυνατά το στρώμα, καθώς επίσης απορροφούν όλα τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από αυτό.


ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δε χρειάζεται να αφήνετε τους μικρούς σας φίλους έξω ή να ζείτε με την αγωνία του τριχώματος ή των παρασίτων που πιθανώς να μεταφέρουν στο σπίτι σας. Επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση ακάρεων, τριχών από κατοικίδια και παρασίτων με βιολογικό καθαρισμό, με τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα.

Αυτό επιτυγχάνεται με ειδικές συσκευές που διαθέτουν μεγάλη δύναμη αναρρόφησης, ενώ παράλληλα παράγουν παλμικά κύματα γρήγορης μηχανικής συχνότητας .


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ να καθαρίσουμε επί τόπου στο χώρο σας χαλιά, σαλόνια, μοκέτες, καναπέδες και καλύμματα επίπλων όπως καρέκλες και πολυθρόνες με τα ειδικά μηχανήματά μας, δίνοντάς τους μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας κάνοντάς τα πραγματικά σαν καινούρια.

 

Με τον στεγνό βιολογικό καθαρισμό σε τακτά χρονικά διαστήματα σε στρώματα, χαλιά, μοκέτες, καναπέδες, καρέκλες, σε διάφορα κουκλάκια των παιδικών δωματίων, σε μαξιλάρια, προσφέρουμε ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον, σε μας και στα παιδιά μας! Προτείνουμε καθαρισμό των στρωμάτων σας τουλάχιστον μια φορά το χρόνο!